top of page
PM-16.jpg
LO.jpg

Business to business

 

 

Welzijn op het werk

 

 

 

 

Graag stel ik mezelf even voor.
Ik ben Inge en afgestudeerd
als massagetherapeute. 


Heeft u als bedrijf interesse in een ontspanmomentje voor jullie onderneming?


Een massage is ideaal om de werkstress bij jouw medewerkers zowel te verlichten als te voorkomen. Rug-, nek- en schouderklachten zijn vaak het gevolg van langdurig bureauwerk en het omgaan met stress. Door de stramme spieren los te masseren, kunnen die klachten heel effectief verholpen worden. Daarmee verhoog je het welzijn van je werknemers én kan je een deel van het ziekteverzuim in je bedrijf tegengaan.

 

Ik ben voorzien van alle benodigdheden (van massagetafel tot olie, handdoeken en zelfs een rustgevend muziekje zal er niet aan ontbreken). Dus je kan er zeker van zijn dat alles tiptop in orde zal staan voor de ontvangst van jouw werknemers. Voor de volle 100% genieten, daar gaan we voor! Want ondanks dat deze massages vaak korter van duur zijn, streef ik er steeds naar om iedere persoon individueel een kwaliteitsvolle massage te geven.

Een massage biedt dus zowel mentale als fysieke gezondheidsvoordelen op lange termijn. Maar vooral vlak na de massage zullen je medewerkers zich opgewekter voelen en terug vol goede moed in hun werk vliegen!

Ik creër voor jouw werknemers een ontspannen moment om even te ontsnappen aan alle drukte. 

 

Heeft u interesse, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte.

Als bedrijf kunt u dit volledig inbrengen.

Ik verheug mij op een mogelijke samenwerking. 


Ontspannende groeten, 

Inge Vanhauter
Petit Moment 
Leon de foerestraat 17
8000 Brugge

 
0494 87 26 57 
Inge.vanhauter@telenet.be 


www.petitmoment.be 

bottom of page